Gegarandeerd resultaat
Zowel online als face-2-face contact

De modulaire dienstverlening bestaat bij ons uit 3 onderdelen:

1. Participatie interventie

2. Bevorderen maatschappelijke deelname

3. Begeleiding bij scholing

1. Participatie interventie

De re-integratiedienst “participatie interventie” wordt ingezet als je nog niet toe bent aan werk en je het moeilijk vindt om deel te nemen aan activiteiten in onze samenleving. Je vindt het bijvoorbeeld lastig om je onder de mensen te begeven. Het UWV geeft je dan de mogelijkheid om samen met iemand te onderzoeken welke activiteiten je graag zou willen doen of bij jou passen. Vervolgens gaan we daar dan samen werk van maken. Het idee is dat er ergens tijdens dit traject wordt gestart met een activiteit. Voorbeelden daarvan zijn:
– wandelen, fietsen, zwemmen etc.
– schaken, dammen of andere denkspellen
– iets in de buurt, dichtbij huis, maar wat je leuk lijkt om te gaan doen

Doelgroep: Iedere hoger opgeleide UWV-klant

Speciale aandacht voor: Hoger opgeleide ASS’ers (bijvoorbeeld diagnose Asperger), mensen met burn-out klachten, laag in de energie zitten en mensen die hooggevoelig/ hoogsensitief zijn. Maar ook mensen met NAH of NAH-achtige klachten door bijvoorbeeld een hersenkneuzing of whiplash door een ongeluk, zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Werkwijze: Als de kennismaking goed gaat en je wilt met ons verder, dan maken we samen een plan. Dat doen we echt samen. Daarna kan gestart worden met de analysefase, zodat we enigszins kunnen bepalen:
– wie je bent
– wat je wilt en kan
– hoe de mate van belastbaarheid effect heeft op bovenstaande

Er wordt altijd gestart met 1-op-1 sessies. Eerst goed contact maken, dan pas verder, afgestemd op wat de jij wilt en kan. Indien er specialisten op de achtergrond al met jou werken aan de medische kant van jouw verhaal, dan kan daar mee worden samen gewerkt. Maar alleen als jij dat wilt. 


Mensgerichte opstelling, persoonlijke en praktische benadering, Human Design specialist, veel ervaring met coaching, baanverandering, mensen doorgronden, duidelijkheid brengen, denk- en gedragstijlen analyses en het motiveren van mensen. Meer weten, bel: 06-36454134 of stuur een e-mail: info@sollicitatieacademie.nl

Welkom terug!