Gegarandeerd resultaat
Zowel online als face-2-face contact

Hier vind je alle informatie als je van het UWV een zogenaamd Naar Werk traject mag doen. Het betekent ook dat je werk fit bent! Dat is geweldig nieuws. Je hebt arbeidsvermogen, zoals het UWV dat noemt en heeft vastgesteld. Soms is dat binnen gestelde kaders, zoals fysieke of psychische belasting. Daar moeten we dan rekening mee houden, als we gaan samenwerken aan jouw avontuur naar nieuw passend werk.

Laat je vooral goed informeren. Niet ieder re-integratiebureau is goed in het naar-werk-begeleidingsproces.

Wat is jouw situatie?

Ben jij iemand die heel veel zin heeft om weer aan het werk te gaan, maar weet je nog even niet zo goed hoe je dat aan moeten pakken?

Of ben je misschien al geruime tijd uit het arbeidsproces en is het voor jou allemaal best wel eng en spannend om de arbeidsmarkt opnieuw te betreden?

Je hebt vast allemaal vragen. Dat is heel normaal. Wij zijn niet anders gewend. Stel je vragen vooral als je hier niet alle duidelijkheid krijgt die je zoekt.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze bedrijfsnaam verraadt het eigenlijk al. Wij zijn geoefende naar-nieuw-werk-begeleiders. Dat heeft vooral te maken met de achtergrond en oprichter van De Sollicitatie Academie: Erik Hofstra.

Erik heeft een groot deel van zijn carrière voor de grootste intermediair van de wereld gewerkt (Adecco). Daardoor weet hij hoe recruiters werken en werkgevers “er in staan”. Hij weet daarnaast de arbeidsmarkt bijzonder goed te doorgronden. Allemaal erg handig om die kennis geleerd te krijgen en de ervaring naast je te hebben staan.

Het sollicitatieproces heeft Erik opgedeeld in logisch opeenvolgende stappen, waardoor er per stap de noodzakelijke duidelijkheid ontstaat, zodat het uiteindelijk resultaat kan worden behaald: die nieuwe passende baan.

Dat is maatwerk met persoonlijk contact, waardoor er praktisch en doelgericht kan worden gehandeld. Eerst kansen creëren, voorbereiden, op gesprek komen, wederom voorbereiden en dan goed onderzoeken (sollicitatiegesprek) of jij bij die werkgever wilt werken. Vanuit onderzoek dus. Dat gaan wij jou leren. Dat brengt positieve energie.

Vervolgens gaan we jou bij elke stap begeleiden, trainen waar nodig en ondersteunen waar mogelijk.

Uiteraard krijg je een persoonlijke “naar werk” coach. Meestal is dat Erik zelf.

Welkom terug!