Gegarandeerd resultaat
Zowel online als face-2-face contact

Ken je dat, die twijfel, dat je misschien niet goed genoeg bent?

Zo kwam ik mijzelf onlangs nog tegen, bij het loopbaancongres van de NOLOC. Daarvan heb ik een video gemaakt met mijn ervaring en bevindingen. Mijn kwetsbare verhaal met een mooie boodschap…

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” youtube_show_title_bar=”Y” width=”560″ height=”315″ align=”left” margin_top=”5″ margin_bottom=”20″]IGh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3FSVUFYLW5TTXhNP3JlbD0w[/video_player]

Bij deze tevens mijn uitnodiging om mijn test te maken, volgens velen een waardevolle ervaring.

 

De testuitslag zit boordevol praktisch toepasbare informatie over jouw functievoorkeur, werkomgeving en waarom je niet meer (of juist wel) op je plek zit. Je krijgt inzicht in je denk- en gedragsstijlen. Erg handig als je van baan wilt veranderen.

 

Ik ben er trots op dat ik jou dit mooie cadeau kan geven: je bewust worden van zaken die je al aanvoelde, maar nooit onder woorden hebt gebracht. Nu kan dat. Doe er je voordeel weer mee. Ik geef ’t vandaag nog kosteloos weg.

 

Alvast heel veel plezier met al je baanveranderplannen!

 

Groet,
Erik

~

Deel deze post

Meer posts

Coaching 5 groeikenmerken

De 5 organisatiekenmerken die jou doen groeien

Deze vijf organisatiekenmerken creëren een context waarin coaching effectiever kan zijn en waarin medewerkers zich gesteund voelen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Lees ze hier.

Welkom terug!