Gegarandeerd resultaat
Zowel online als face-2-face contact

Ken je dat, die twijfel, dat je misschien niet goed genoeg bent?

Zo kwam ik mijzelf onlangs nog tegen, bij het loopbaancongres van de NOLOC. Daarvan heb ik een video gemaakt met mijn ervaring en bevindingen. Mijn kwetsbare verhaal met een mooie boodschap…

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” youtube_show_title_bar=”Y” width=”560″ height=”315″ align=”left” margin_top=”5″ margin_bottom=”20″]IGh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3FSVUFYLW5TTXhNP3JlbD0w[/video_player]

Bij deze tevens mijn uitnodiging om mijn test te maken, volgens velen een waardevolle ervaring.

 

De testuitslag zit boordevol praktisch toepasbare informatie over jouw functievoorkeur, werkomgeving en waarom je niet meer (of juist wel) op je plek zit. Je krijgt inzicht in je denk- en gedragsstijlen. Erg handig als je van baan wilt veranderen.

 

Ik ben er trots op dat ik jou dit mooie cadeau kan geven: je bewust worden van zaken die je al aanvoelde, maar nooit onder woorden hebt gebracht. Nu kan dat. Doe er je voordeel weer mee. Ik geef ‘t vandaag nog kosteloos weg.

 

Alvast heel veel plezier met al je baanveranderplannen!

 

Groet,
Erik

~

Delen:

Meer posts

werk fit uwv loopbaancoach burn-out

Baanverandering in goede handen

Misschien ken je het vervelende fenomeen; je wordt door omstandigheden gedwongen om op zoek te gaan naar ander werk. Of (een rooskleurigere versie van de

Re-integratie outplacement burn-out

De 3 best gelezen blogs van 2018

Hier zijn ze, de drie best gelezen blogs van 2018. Welke vind jij de beste en waarom? 1. Titel: Gevoeligheid= intelligentie https://goo.gl/u4BpfX 2. Titel: De

Welkom terug!