Gegarandeerd resultaat
Zowel online als face-2-face contact

The power of intuition

Burn-out, bore-out, intuïtie

Kort, maar belangrijk.

 

Op Netflix of via Youtube partner is er een goede docu over intuïtie te vinden; Innsaei

 

“tegenwoordig wordt wijsheid vervangen door kennis, kennis wordt vervangen door informatie – stukjes data”

 

Stukjes data, soms logica, is waar de meeste mensen hun leven door laten leiden. Weg wijsheid. Weg creativiteit. Hallo burn-out en hallo bore-out!

 

Ik ontmoet helaas steeds meer werkenden, werkzoekenden en mensen die al gebruik moeten maken van UWV faciliteiten. Dan is het al te laat en hebben mensen een harde waarschuwing voor de kiezen gekregen. Verreweg de meeste mensen komen daar weer bovenop. En altijd lukt dat hoofdzakelijk doordat mensen beter naar de eigen signalen leren luisteren. Het naar binnen kijken, afstemmen met jezelf.

 

Dat is best lastig als je dat sinds je kindertijd niet meer hebt gedaan.

 

Hier de link naar de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9KR4nMfO0Bo

 

De docu legt de vinger prachtig op de ontwrichtende plek van onze samenlevingen. Daniel Shapiro zegt letterlijk: “intuïtie is niet zacht. Het is “hard stuff”, net als wiskunde, wetenschap en economie”. We hebben nog een lange weg te gaan, maar de beweging die is ingezet, is niet meer terug te draaien. Evolutie helpt een handje mee.

 

Als je kunt: Kijk! …en vertel je ervaringen, wat je er zelf van vindt en waarom. In mijn digitale trainingen wijd ik er een hele sessie aan, omdat het er echt toe doet. Dat zie je pas als je het door hebt 😉

 

Veel plezier en tot de volgende keer!
Erik

 

[Op de foto zie je Daniel Shapiro, een stillshot uit de docu Innsaei]

 

Deel deze post

Meer posts

Welkom terug!