Gegarandeerd resultaat
Zowel online als face-2-face contact

Fijne Feestdagen!

Outplacement re-integratie burn-out

Het leuke aan die komende feestdagen is dat je de “druk van de ketel” voelt afnemen. Er is even tijd voor ontspanning. Voor de meeste mensen geldt dat. Het is een ongeschreven afspraak om alles even los te laten – zo vlak voor Kerst. Er zal nog van alles af moeten, maar het voelt toch anders… de sfeer is ontspannen, tenminste, dat is wat ik ervoer in vooral de commerciële, corporate, organisaties – en wat ik mensen om mij heen hoor zeggen.

Dit herhaalt zich elk jaar weer. De één heeft niets met Kerst de ander juist wel. 2 bomen in huis! Gezellig! De knusheid van het met elkaar zijn en er wat van maken is aanstekelijk. Waarom doen we dat eigenlijk niet het hele jaar door?

De herhaling van het Kerst feest, of welk ander feest ook, maakt ons bewust van hoe het ook kan. Er komt een dag dat we dat vasthouden. Het hele jaar door, zonder bomen en lichtjes, teveel eten en misschien iets te gemaakt bij elkaar gaan zitten. Ik blijf hopen. En jij?

 

Re-integratie outplacement burn-out

Voor degenen die er wat mee hebben, heel veel plezier toegewenst!

Voor alle anderen: van hetzelfde!
Erik

Delen:

Meer posts

werk fit uwv loopbaancoach burn-out

Baanverandering in goede handen

Misschien ken je het vervelende fenomeen; je wordt door omstandigheden gedwongen om op zoek te gaan naar ander werk. Of (een rooskleurigere versie van de

Re-integratie outplacement burn-out

De 3 best gelezen blogs van 2018

Hier zijn ze, de drie best gelezen blogs van 2018. Welke vind jij de beste en waarom? 1. Titel: Gevoeligheid= intelligentie https://goo.gl/u4BpfX 2. Titel: De

Welkom terug!