Gegarandeerd resultaat
Zowel online als face-2-face contact

Fijne Feestdagen!

Outplacement re-integratie burn-out

Het leuke aan die komende feestdagen is dat je de “druk van de ketel” voelt afnemen. Er is even tijd voor ontspanning. Voor de meeste mensen geldt dat. Het is een ongeschreven afspraak om alles even los te laten – zo vlak voor Kerst. Er zal nog van alles af moeten, maar het voelt toch anders… de sfeer is ontspannen, tenminste, dat is wat ik ervoer in vooral de commerciële, corporate, organisaties – en wat ik mensen om mij heen hoor zeggen.

Dit herhaalt zich elk jaar weer. De één heeft niets met Kerst de ander juist wel. 2 bomen in huis! Gezellig! De knusheid van het met elkaar zijn en er wat van maken is aanstekelijk. Waarom doen we dat eigenlijk niet het hele jaar door?

De herhaling van het Kerst feest, of welk ander feest ook, maakt ons bewust van hoe het ook kan. Er komt een dag dat we dat vasthouden. Het hele jaar door, zonder bomen en lichtjes, teveel eten en misschien iets te gemaakt bij elkaar gaan zitten. Ik blijf hopen. En jij?

 

Re-integratie outplacement burn-out

Voor degenen die er wat mee hebben, heel veel plezier toegewenst!

Voor alle anderen: van hetzelfde!
Erik

Deel deze post

Meer posts

Coaching 5 groeikenmerken

De 5 organisatiekenmerken die jou doen groeien

Deze vijf organisatiekenmerken creëren een context waarin coaching effectiever kan zijn en waarin medewerkers zich gesteund voelen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Lees ze hier.

Welkom terug!